Idag gjorde vi faktiskt ett snabbt stopp vid brasan, eller ja, vad som sedan blev brasan…

Den tänds alldeles för sent för att småttingar ska orka vara vakna och även i är var ett av barnen för litet för att orka hela kvällen. Sedan kanske vi inte ska gå ner när det börjar nästa gång… Stå i 1,5 timma med barn som har myror i brallan är inte någon större hit. Alfred och Hannes sprang runt rätt friskt.

Ludde surade för att vi inte tog med pengar så de kunde ta lotter och jag lovar, sura 8-åringar hamnar i kategorin ”bortadopteras”. Ian var mest butter för att han inte hittade grannflickan…

När vi varit där i en timma så mutade vi barnen med att köra inom kiosken på vägen hem och köpa nåt gott (blev läsk) och så körde vi hem.
Vi tog oss nog hem i rätt tid, vi hade Selma-hunden med oss för lite träning i folksamling och varken hon eller Hannes har varit utsatta för fyrverkerier på nära håll, så vi gjorde nog en smart manöver.

Nästa år får vi försöka vara mer förberedda, jag och barnen har aldrig varit på valborgsmässofirandet i Oskarström eftersom vi alltid har haft för små barn och det året vi kunde gå hade några av barnen kräksjuka. Så, lite pengar, nåt att tugga på och dricka till barnen, vi föräldrar får klara oss. Jag tänker inte stå där vid brasan med en öl i ena näven och en unge i andra, möjligtvis en cola zero i näven då kanske….

Jag tänker inte lägga nåt värde i hur andra gör, men det är inte ett beteende jag tycker våra barnen behöver lära sig, jag vill visa dem att man kan fira valborg, nyår, lucia, midsommar osv utan att behöva dricka sig full, eller att det måste vara alkohol inblandat över huvud taget.

Så, nu hoppas jag att alla hade en trevlig Valborgsmässoafton! Oavsett hur man firade!

 Teskedsfamiljen på väg…
 

Idag blev det klart, pärlan är inte duglig som fortskaffningsmedel för Hannes längre. När han börjar lyssna och sitter still kanske, men med spring i benen är den inte möjlig att få honom att sitta i den, trots sele.

 Det är helt omöjligt att få ett foto bra på 5 personer och 1 hund…. 
Man tar det som är minst suddigt…
 Alfred har blivit hiphopare eller nåt, ett skosnöre med en reflex skall bäras
så mycket som möjligt
 
 Objekter för bortadoption…
 Ian – Sur? Butter? Trött? Uttråkad? Who knows…
 
Hemma på Casa Svartlok igen