Etiketter

, ,

050707 var en rolig och händelserik dag

Den började 10.15 här hemma när vi åkte in, vi kom på tåget och Ludvig underhöll alla 80 min upp till Göteborg genom att dansa ”indiandanser” i gången och erbjuda alla flickor sin napp

Väl i Göteborg så uppsökte vi toa (för andra gången på resan) och sedan började vi dra oss mot barnmorskegruppen. Kl 13.15 var vi framme och tack och lov så var det luftkonditionering så vi fick lite andrum från den otroliga hettan i Göteborg! Ludvig råkade dessvärre ut för det elaka golvet, han sprang som vanligt, trillade och slog i läppen så den sprack, blodet rann men jag lyckades klara både mina och hans kläder!!

Det tog någon minut för honom att lugna ner sig och ungefär 15 sekunder efter att han slagit igen ögonen så kom BM och ropade upp mitt namn *suck* men det gick fint!! Ludvig ner i vagnen, in i rummet och så sov Ludvig igen… Och jag som köpt kex för att ha och muta honom med! Denna insomning var den allra bästa tajmingen han gjort under hela dagen!!!

Undersökningen gick fort! 10 min så var den över!! Så det var en enorm timpenning den BM hade!!! Först fick jag se huvudet och det ligger nedåt, fick sedan se hela ryggraden och till slut rumpan… Och då kunde tom jag se de 3 ”bulorna”, 2 skinkor och en pung så efter ca 30 sek var det klart men hon kollade lite till och sedan tillbaka till rumpan igen för att försäkra sig om att hon sett vad hon behövde… Så vi fick en liten ”joyride” efter att ha klarat av ”mysteriet” så fort… Och faktiskt, tårarna rann av lättnad!!!! Jag vill verkligen ha en kille!!!

Efter undersökningen uppsökte jag toa för 3:e gången och packade sedan ihop våra saker för att gå… Då bröt helvetet lös!!!! Det åskade, blixtrade och VRÄKTE ner regn!!!!! Ludvig hade jag regnskydd till men den där engångsregnkappan jag tänkt packa ner till mig blev bara en tanke och den gjorde ingen nytta hemma – 15 mil bort!!! Så vi fick invänta lite mildare regn då jag inte kände direkt för att vara blöt resten av dagen… Efter en halvtimme var det så pass bra väder att vi kom iväg till Nils Erikssonsplatsen (ca 15 min promenad i Magdistakt). Vi ringde där Ludvigs gudfar John och gick på toa (igen) och tog var sin kletig hamburgare på Burger King.

Efter en timma kom John och vi gick hem till honom och fikade, Ludvig och John hade jättekul när de lekte ihop med en jättestor ”eightball” i form av en ”hoppetihop”. Innan vi gick så var jag på toa återigen…

Vid 17.10 gick vi tillbaka till stationen och på vägen möter vi Johns flickvän Sara och får ett litet snack med henne med…. Tågresan går jättebra tills vi kommer till Falkenberg, då meddelar de att vi måste byta till buss mellan Falkenberg och Halmstad (15 min tågresa) pga en olycka *gah* Jag som tog regiontåget just för att slippa packa om vagnen och fälla ihop den… Men nu visade sig vagnen vara för stor för lastrummet så jag fick ta in den i bussen *muahahaha* Men jag hann alltså inte sätta mig innan konduktören kom och sa att de fått klartecken så det var bara att hoppa på tåget IGEN!!!!

Resten av resan gick jättebra och vi var hemma vid 19.40, samtidigt som Jonas höll på och backa upp på gatan med lastbilen! Så nu sover Ludvig – tog 2 min enligt Jonas – och nu ska jag bara sätta mig och slappsurfa och fundera på pojknamn.