Etiketter

Jag vill ärligt tacka någon för den underbara unge vi har fått den här gången, förvisso är alla våra barn helt underbara men den här är så enkel att det är snudd löjligt!

Förutom de fåtal kvällar när han har ”språngat”, vilket jag kan tänka mig är under 10 dagar utav de 71 dagar han har varit hos oss, så har han gjort samma sak. Han har käkat och sedan somnat. Vissa kvällar kan han vakna några gånger innan han somnar in ordentligt.

Idag är en kväll när han käkade, snackade och log i 5 min och så fick han nappen och somnade in i min famn. Jag tog honom till vagnen och lade honom och han somnade om igen efter 2 gungningar…

Han är glad och go trots en superjobbig förkylning som sänker resten av familjen, men inte Alfred, han sover istället för att kinka och det gör ju att man själv blir en bättre förälder när man slipper en bebis som skriker – oavsett av vad han skriker – och man kan istället njuta av de tre orginella individer jag har blivit berikad med.

Någonstans måste jag ha gjort någonting bra för att få sådana underbara ungar!!!!!!! Det här är vad jag kallar kärlek….

Så…. vart vänder jag mig?!