Etiketter

, ,

Den 17 juli packade vi ihop oss och jag, Ludvig och Ian gav oss ut på äventyr! Vi tog tåget till Göteborg, sedan vidare till Stockholm, vimsade runt på Centralen lite, hittade rätt och tog pendeln till Tekniska Högskolan, där bytte vi till buss för att ta oss – med kompisen som busschaufför – ut till Norrtälje.

Bara att åka tåg och framför allt pendeln var ett GIGANTISKT äventyr för killarna! Vi hade pratat om den här resan i 6 veckor, och till slut var den verklig för dem… fast absolut roligaste var det nog att få träffa sin kompis Jocke igen… Det tyckte vi alla… gillar inte avståndet mellan Norrtälje och Halmstad 😦

Ludvig pladdrar på som vanligt

Ungarna är ovana vid hundar och 6 st på en gång kan bli lite häftigt 😉 men efte några timmar så gick det mycket bättre och efter någon dag såg det ut så här:

Ludvig har en ny kompis… Elvira heter hon och är 9 mån gammal 😉