Då var det dags igen, nu dekorerade jag ”cuppisarna” med chokladfrosting och en minimarsmallow på de som var digestivesmak (S’more) och marsmallowfluff på de med chokladsmak, däremot blev de med choklad helt misslyckade, de var som betong! Så DET receptet är numera bortplockat från teskedsmamma.se!
Däremot kommer jag nog göra marsmallowfluffet till Alfreds nästa födelsedagskalas, som går av staplen den 10/8 då släkten kommer. Det var gott med sådant fluff *småler* och kanske ska försöka mig på Ahlgrens-bilar-fluff också…

Hur man gör fluff á la banantelefon:
175 gr vita marshmallows
1 msk mjölk
2 äggvitor
2 msk socker

Lägg marshmallows i en kastrull och häll i mjölken. Värm på svag värme tills marshmallown smält. Ta bort kastrullen från plattan och låt smeten kallna. Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt sockret och fortsätt vispa tills smeten är hård och glansig. Vänd ner äggvitan i marshmallowsmeten och låt vila i 10 minuter.