Etiketter

, ,

I förmiddags var vi på ankjakt… upptäckte att Lillprick försvunnit… det var bara korkade Junior kvar. Förra gången hon stack, så låg hon hos grannen, så när Alfred sov middag, tog jag Ian och Ludvig och gick över till grannen och mycket riktigt, där låg hon under lärkträdet. Som tur är så är hon ganska sällskaplig så det var ju bara att plocka upp henne och gå hem…

Alfred fick ny tid på vårdcentralen på eftermiddagen och efter noga undersökning, snabbsänka och urinprov så kunde läkaren  konstatera att det fanns en blåsa i högra örat och en indragen trumhinna med en plugg, i vänstra örat. Så hon drog slutsatsen att kåvepeninet inte läkte ut öroninflammationen på 5 dagar utan han fick spectramox i 7 dagar också…

När vi kom hem fick vi snabbfixa middagen och Alfred stod och illtjöt jämte för han ville bli buren, så det var bara att smälla på sig min hemmagjorda meitai och bära honom där, ungen var nöjd och somnade tom, och jag fick gjort middag med båda händerna. Jag knöt den iofs lite för löst så jag fick lite ont i ryggen men det var ju inte så länge jag bar honom…. Tack GODE GUD!!! För meitai! Snabb, smidig och en räddare i nöden…