Etiketter


Det blev ganska klart idag när jag var med Alfred på dagis, att han behöver gummistövlar… De andra mammorna sa att det var omöjligt att hitta stövlar i små storlekar.
Jag åkte hem och började ragga 20:or på nätet, hittade ett par tråkiga blå för 249 kr, och ett par tråkigt röda på tradera….
Ja, ja.. vi skulle ändå in till Flygstaden och handla så jag kunde lika gärna kolla i de 4 affärer som har skor där…
Vi traskade in på Skopunkten och jag tittade runt lite bland gummistövlarna… de två första facken jag tittade i var stora storlekar (26 och uppåt), jag gick runt hyllan och hittade 2 fack med små… jag hittade omgående både 22 och 21 och tänkte att det MÅSTE finnas 20 också då… och tredje paret stövlar jag tog upp var stlk 20!!!
Jag sneglade över på de militärgröna stövlarna för att kanske hitta ”pojkvänliga” stövlar, men de var faktiskt ganska tråkiga så det blev de härligt röda stövlarna, kommer bli klatschigt med Alfreds neongröna regnställ på dagis, lägg till när de sätter på dem de neongula, flouriserande reflexvästarna 😉 De kommer ALDRIG tappa bort Alfred =)

Vi hittade lite mer skor till ungarna och Ian fick ett par silverglittriga gympadojjor… ungen ville sova med dem på natten…. men där gick min gräns. Ludvig har nu kommit upp i storlek 29!!! *my god* när blev han så stor?? Alfred blev också nöjd med sina skor, fast de var så pass stora att de trillade av emellanåt, men socka rättar nog till det problemet.

Ja just det… summan för 4 par skor blev det hutlösa antalet 247 kr! Snacka om rån 😉