Etiketter

, , ,

Idag skulle i ha varit iväg till morbrors kalas, men kl 7 på morgonen vaknar jag av att Ludvig gnäller till och jag går in och undrar vad det är… ”Kräkas” gnäller han så det var ju bara att skicka iväg honom till toaletten… Jag hade själv vaknat ett par timmar tidigare och mått tjuvtjockt och jag visste inte om det berodde på chips/godis i mängder, på kvällen eller om det var nåt.

Ludvig höll på och kräkas och försöka äta om vartannat så framåt 12-tiden så piggnade han på sig, började äta och fick behålla det och inom 1 timma var det samma stolliga unge som vanligt. Då var det iofs för sent att åka iväg, vi hade ju redan sagt att vi inte skulle komma.

Det är inte första gången han blir sådan här efter att ha ätit dåligt dagen innan, det är väl 3:e gången det senaste halvåret, så det är bara att inse att han har fått mitt känsliga blodsocker. Jag är likadan, om jag äter dåligt eller är magsjuk så är det alltid svårt att komma igång med ätandet och om det går för långt så börjar jag kräkas…

Idag tog jag 2 foton med Alfred i bakgrunden, och tror ni inte att han ”larvar” till sina bröder på båda bilderna! Jädra skitunge 😉 Den här lille krabaten får bara starkare och starkare vilja, honom måste vi hålla kort för att han inte ska bli totalt omedgörlig! Men han är ju så söt och vet om det =)

Yrsa börjar bli mer och mer hemmastadd nu, hon tyr sig mest till Jonas, vilken otur att han är hemma minst, men det går bra ändå.