Under sommaren har det hänt en del saker, jag har utvecklats och genomgått en energihöjning som skapade oreda hos mig, genom att jag gick runt och ”gungade” i ca 1 månads tid. Ni vet när man har åkt båt eller tåg och de närmaste timmarna efter man går av så fortsätter man känna hur man är gungade när man åkte… så kändes det länge och det var lite halvenerverande.
Själar runt omkring mig har väckts upp runt mig, själar som har slumrat och som nu får en ”crasch-course” inför stundande höjningar och utmaningar… Alla vakna själar är viktiga för världens utveckling….

Jag har spått över nätet och har fått positiv respons, ska försöka mig på lite fler…. jag har fått kommentarer om att jag är träffsäker och det känns ju bra.

Nu håller jag på och bygger om hemsidan och ska förhoppningsvis kunna fortsätta mitt ljusarbete tillsammans med när och kära änglar och vänner….