Etiketter

, ,


Så nu är Ians hörselkontroll över och jag kan bara åter igen konstatera att min magkänsla var rätt. Det är inte mycket den ungen hör… Först fick han sitta och lyssna på toner i högtalare, han hörde var 5:e pip ungefär, när hon skruvat upp till i övre registret av samtalston.
Screeningen visade att bastoner hör han inte alls, i mellanre
gistret är det till viss del nedsatt och höga toner är också borta.
När de testade med tryck så skulle det bli en horisontell linje med massa toppar som visade hur mycket trumhinnan rörde sig, det blev praktiskt taget två raka linjer, så det är mycket befogat med rör i öronen.

Däremot måste jag säga att jag har världens snällaste unge som coolar ner när det gäller… Han kallas inte Lille Skutt utan anledning och har många gånger jämförts med Tigger 😉
Idag satt han som ett ljus vid båda screeningarna av öronen!

Så han fick löfte om en STOR glass efteråt… Han fick glass på sjukhusets café förra gången, men den här gången tänkte jag lite smarrigare glass. Han blev lite besviken när vi kom till caféet och bara gick vidare… men han var tillbaka i vanlig skuttning när vi stod och skulle betala mjukglassen i trafikkiosken på Stora Torg, 10 min senare 🙂 På väg till bilen smet vi inom CUBUS och köpte en handväska till mig och en tröja till Ian… fast vi inte har råd egentligen….

Idag var det mycket tydligt att ungen är smått morbid =) När vi kom till hörselcenter så hade de ett Lundby dockhus, det var lite lätt VIP-partykänsla över möbleringen så vi städade upp på torpet och när det var städat så fick Ian syn på de stora dinosaurierna som låg på stolen jämte… Ni anar va?! ”GODZILLA STRIKES AGAIN” kan vi lätt påstå =) Ungen knör in T-Rex genom fönstrt och morrar på sitt Ianvis och garvar gott, han blir avbruten efter ett par minuter och ville inte in på kontrollen, men jag fick lova lektid efter testerna för att han skulle gå med och jodå, han fick skrämma slag på invånarna i huset även efter kontrollerna *funderar* Är det därför alla låg som en CSI-scen? lätt utspridda i huset? Jag menar, en dinosaurie i fönstret kan nog få vem som helst att få hjärtinfarkt =)

Sedan ringde barnvakten som ska passa ungarna på tisdag och sa att hon blivit kallad till AF exakt den dagen så klart… vad göra, fick pratat med dagis och vips så är ungarna inskrivna på hel dag på tisdag och lediga onsdag *yey* Samtidigt ringer Jonas mig (mobilen ligger kvar i bilen medan jag hämtar på dagis) och säger att han är ledig på tisdag och ska ha övningsåkning på måndag och onsdag, så han kan också vara med!!!!

————————————————————

Idag har Alfred fortsatt sitt klättrande… Jag måste vara världens coolaste morsa (eller en bland dem i alla fall).
Vem knallar lugnt fram till sin snart 14 mån gamla son och bara plockar ner honom från köksbordet – som han står på? Vem går fram lugnt till samma envetna unge och lyckas plocka honom i luften när han tar steget ut från köksstolen? UTAN ens ett extraslag på hjärtat?
Jag vill inte på nåt sätt framhålla mig själv utan jag är förvånad över mitt eget beteende!

Idag kom Ian på att han kunde ligga på ryggstödet på soffan, det skulle Alfred också göra *suck* Ungen klättrar upp, tappar balansen, rullar ända ner på golvet med en avslutande studs från sittdynan. Ger han sig? Vad tror du, det är Alfred vi talar om…. När han trillat ner 4 ggr och han är ARG för att det inte fungerar så bryter jag… jag orkar inte med skriket 😉

Men han är inte bara obstinat och en ”pain in the ass”…. han är söt också… Igår satt vi i soffan och vällingboys var igång och drog i sig välling, vi satt och slötittade på tv och då hörde jag med ett halvt öra på Alfreds bludder och reagerade först när jag tyckte att han sa ”älska” och jag tittade på honom, då lade han huvudet mot min arm och sa mmmmmm…

Idag skulle Totte be om ursäkt och jag satt på huk, då kommer de andra två och ska också kramas så vi hade kramkalas hela högen 🙂

Här har vi en bild på killarnas nya MeandI-kläder, jag köpte ett par rosa sköldistrosor, men de tänker jag inte ta kort på när jag har dem på mig 😉