Etiketter

,

Idag var det ju bara för underbart väder!!!

Jag hade ungarna på dagis 9.30-12.00 då jag var på AF vid 10.tiden, dock var det snabbt avhandlat och eftersom ungarna var inplanerade till lunchen så tog jag lilla jycken på promenad.Vi tog vägen upp till gamla soptippen, en promenad på 2,5 km fram och tillbaka, trots att vi har bott här i 4½ år har jag aldrig varit upp där *pinsamt*

Det är vackert en bit upp i skogen här, och nu när vi har hund är jag glad över alla små skogsvägar, stigar och slingor som finns här. De börjar direkt när vi kommer ut från tomten!

Lyckligast tror jag dock jycken är, hon var en ”smula” överviktig när vi fick hem henne, men med lite arbete (läs; promenader) så väger hon fortfarande lika mycket men har fått midja!

Idag var vi också hos Ludvigs ena gudmor och fikade för första gången på mycket länge! Det var lika trevligt som vanligt, hoppas bara det inte blir lika länge till…
Eftersom vi inte hade träffats på länge så fick Ludvigsin födelsedagspresent först nu och det var en spindelmannenkostym!! Så på kvällen flyttade spindelmannen in…

Vi håller ju på att utreda Ian för Celiaki (glutenintolerans) och den stackars lilla killen har nästan konstant ont i magen efter måltider, vissa måltider innehåller ju inget gluten och då har han inte ont i magen… Men ikväll var det riktigt ”ajaja” i magen…
Trots att jag försöker att få dem till att bara ha plåster när det ”kommer blod” så kunde jag bara inte motstå Ians tårfyllda valpögon när han ville ha ett plåster med ”Telle Pu” på ikväll…. Önskar tiden går fort så vi får ev diagnos så vi kan sluta plåga honom med glutenmat….