Etiketter

Vi har länge misstänkt att vi fick Alfred ”för våra synders skull”, och fler och fler börjar säga samma sak… På dagis sa de häromveckan att han har inte myror i brallan… han har en hel elefanthjord! *tack Jonny!*

Och visst är Alfred en intelligent aktiv unge, därav att jag numera är som en filbunke, jag menar vilken mamma står bara och tittar på när hennes 1-åring klättrar upp på en rutschkana och börjar sätta sig till rätta för att åka, i och för sig var den bara knappa 1,5 m lång och fallhöjden är ca 60 cm, men jag har sett föräldrar till 2,5-åringar få nåt vilt i blicken när barnen klättrar upp… i alla fall… Jag var mer nyfiken att se hur han skulle lösa det, än orolig för att han skulle skada sig… Ungen satte sig, höll tag i en stolpe när han började åka och på så vis så roterade han till mage under färden så han kom ner med fötterna före… efter det så har han fri tillgång till kanan, jag brukar se till att det ligger madrasser på golvet runt den, sedan får han trilla som han vill 😉

Jag hittade en ljudfil på min dator ikväll, jag har gjort om den till ringsignal och den säger ”I’m a sweet little cupcake – baked by the devil” och jag hittade Alfreds ”etikett” 😉 Det är ju precis så han är!!!

När vi var på apoteket för att hämta hans penicillin förra veckan så satt de två stora kvar i bilen (2 m utanför apoteksfönstret) och Alfred gick med in, när vi gick ut (jag svettig från att ha jagat honom på apoteket) så sa en tant i dörren, ”vilken liten charmprins” och jag kontrade utan att tänka; ”Det är ju tur att han är söt och charmig, annars hade han inte levt idag”… först efteråt tänkte jag på hur det lät =) Men det ÄR ju sant… hade han inte varit så charmig så hade jag varit fullständigt gråtfärdig över hans hyss…

Jag snattade ett uttryck; Jag vill ha faderskapstest på Alfred, för Djävulen själv måste vara far till den… 😉
Jag har även funderat på att byta namn på honom, från Sven Jonas Alfred Junior till Sven Emil Dennis Alfred…. Bara bilden i inlägget säger ju allt…