Etiketter

Och jag citerar:

Ian hade fortfarande klart förhöjda antikroppar medan Alfred och Ludvig hade normala värden

Ok, ungefär som jag väntat, förutom att Alfred inte hade några antikroppar, något är ändå allvarligt fel på hans mage för han är liten tunn, svikande viktkurva och kletig/geggig mage jämt och ständigt.

Det är mer regel än undantag att det rinner utanför när han bajsar och det känns inte riktigt normalt på en liten en som är 15 mån. Att det är slemmigt emellanåt är ju inte heller riktigt, kanske vi ska försöka med laktosuteslutning på honom…. Jag får nog ta och ringa läkaren imorgon….

Ian däremot är en helt annan kille, snackar och har sig, ber man honom stå still så springer han på stället och så har han aldrig gjort innan. På 2 veckor så har det inte pipits en enaste gång om ont i magen eller varit särskilt gnälligt. Han somnar inte på eftermiddagarna som han har gjort tidigare och han har tom blivit en smula seg att lägga, han kan komma ner ett par gånger, tidigare somnade han inom 2 min oftast.Hans mage har blivit normal, bra konsistens och det luktar bajs, inte en stickande lukt som kunde få en att storkna….