Etiketter

Så…. tredje dagen med förkylningen som jag fått av Alfred… Han börjar bli bättre och det vill jag också bli!! *tjurig* Helst vill jag bara ligga i sängen och punda panodil, sippa varmt yogi-te, dra igång rökelse och bara plöja ”Vänner”-DVD;er….
Men hur lätt är det på en skala med 3 hurtiga barn? -10 ungefär…. Och maken gör vecka 2 av 4 i Borlänge på teoriutbildning så han har jag inte heller så mycket nytta av… så, nu har jag gnällt färdigt!

Idag har jag fått färdigt Teskedspappans öronflärpsmössa som jag köpte mönster till, och den blev bra! Jag har inte fotat den för jag drunknar i den för den är så pass för stor, så jag får vänta tills Teskedspappan kommer hem…

Jo förresten… När jag satt och väntade på Totte och hans musiklekis så hörde jag ett samtal *tjuvlyssna? jag? Skärp dig!* där en person var märkbart irriterad över att en närstående blivit opererad och skulle genomgå fler operationer så personen hade ingen barnvakt förrän i maj!!! *stackars* Jag höll på att öppna min stora trut, men orkade inte pga ovan nämnda illvilliga åkomma, och tur var väl det… på 5 år har vi haft barnvakt, tja, är det 10 ggr så ljuger jag nog inte för mycket… Däremot så förstår jag om man är van att ha barnvakt ofta och lättillgängligt, att det är värdelöst om den möjligheten hastigt och lustigt försvinner… men ändå…