Etiketter

,

Idag var det ”spika-upp-barn-på-väggen-varning” efter alldeles för många sjukdagar de här två senaste veckorna, de var mer högt än lågt och försökte allvarligt leva upp till USA:s nivåer av tortyr *syftar då på Guantanamo*, på varandra… så vi åkte in till stan…

Väl inne i stan upptäcker jag att det rinner blodblandad gul vätska ur örat på Ian. Han satte in rör i slutet på september och jag har märkt en stor skillnad i hans hörsel de senaste dagarna, antagligen så har han en begynnande öroninflammation på gång. Det blev en grundlig tvättning när vi kom hem och så i med Terracortril i örat, så behandlar vi nu i en vecka så får vi se hur det ser ut sedan.
Förövrigt så har Ian varit olycksfri sedan i Onsdags förra veckan! Alltså kalsongrelaterad olycka 😉 Har investerat i 8 par kalsonger idag, Totte växer ur sina och Ian behöver fler =)