Etiketter

,

Idag var det en hetsig dag… Iväg med ungarna till dagis, Totte stannade hemma för han skulle till BVC. Vi åkte in till stan för att handla lite och lämna lite kläder till en kompis. Vi hann stanna och prata med en tjej som jag jobbade ihop med på Datorteket 1996-1998. Det var kul att träffa henne igen…

Vi fick gjort våra ärenden och tog oss till BVC, som ligger 3 min promenad hemifrån.
Totte har gått upp 3 kg och växt 7 cm det senaste året, han hade väldigt bra hand/öga-koordination och balansen fungerade också fint.
Totte har aldrig ritat en huvudfoting innan men med lite övertalning och peppning så åstadkom han en jättefin ”gubbe” *glad*. Dock fick vi inte ta med den hem för den skulle in i hans journal men jag fotade den *tack och lov för mobiler*

Vi hade lite kalas här hemma för kompisen kan inte komma imorgon och dessutom ska vi till BVC igen med nästa barn imorgon eftermiddag…

Totte fick en batteridriven ”saftblandare” som uppskattades extremt, tills han råkade tappa den och den gick sönder… Gråt och tandagnisslan, till den milda grad att mitt hjärta brast så jag lovade att köpa en till på torsdag, men om den går sönder så köper jag ingen mer…