Etiketter

, ,

Min dator i tyskland har jag hört noll om och ingen skiva från kompisen, hur lång tid behöver posten på sig? Är det inte meningen att posten ska vara framme dagen efter man postat det (före posttömningen alltså)….

I alla fall… Nu har jag bara 8 rutor kvar på barnhemsfilten, det är skittråkigt att virka något som blir så snyggt som vi inte får behålla själva 😉 Jag fick akutvirka ett par vantar till Alfred, alla hans vantar har gått åt till dagis, där de äter vantar… eller nåt…

Vi upptäckte i torsdags, att Alfreds första hörntand kommit upp, i övre högra käken…

Ian gjorde en söt sak i förra veckan, den 13 feb var vi på öppna förskolan och de gjorde alla-hjärtans-dags-kort…. Totte gjorde till pappa och Ian gjorde till en av sina dagiskompisar, Julie. Jag trodde aldrig han skulle ge henne det, men lite försenat (de går på dagis tis-tors) så fick Julie sitt ahd-kort 🙂 Min mellankille är en liten charmör tror jag….