Etiketter

,

Alfred vaknade i vanlig ordning vid 7.30 (lite tidigt för mig en söndagsmorgon). Han satt i vår säng och lekte med briotåg i ca 20 min, sedan gick han in till Totte och lekte lite.
Jag går in och hjälper honom bygga ihop en tågbana som han kan köra på med briotågen och så vaknar Totte med ”någonting i ögat”…
Vi går ner, jag ser ingenting i ögat, inte heller någon vagel eller nåt. Jag sköljer med lite vatten men det blir inte bättre… så jag går upp och väcker Teskedpappan för att köra Totte till akuten eftersom jag misstänker ögoninfektion… Vi får se vad som sägs på akuten, enligt Totte skulle pappa åka med till sjukhuset…
Lägg till att det är första omgången på ”Fotbollsskolan” (eg. bollek) och Totte var nog mer bedrövad över att missa det än sitt onda öga… kanske hinner han tillbaka så han kan se på i alla fall…Jaja, fortsättning följer…
Totte har en irriterad hornhinna, efter infärgning kunde läkaren se revor på hinnan så Totte ska droppas med ögondroppar varannan timme… Men han kunde vara med och lattja på sidan av fotbollsskolan, han var med i samlingarna och så fick han spela med mig eller pappa medan de andra höll på… Affe var duktig och skrek så att hela hallen hörde *suckar*.
Ian tyckt att det hela var lite läskigt, det var killar som gått tidigare på fotbollsskola och de var väl burdusa för honom men nästa vecka ska de dela upp bolleken och fotbollsskolan så att Ian inte behöver vara 30 cm kortare än alla andra 🙂

Hittade det här på Facebook, södra sverige har vår, Halmstad har sommar (jo, ungarna har gått i shorts, foppatofflor och t-shirt i 5 dagar nu) och resten av sverige har vinter… den tyckte jag var lite kul 😉 Referens finns här…

Gud så irriterande!!!! Förra LO:n bråkade med marginalerna, den här har fungerat utmärkt ett bra tag och jag har varit väldigt nöjd med utformandet… och så börjar den bråka med styckebrytningarna!!
Allt ser jättebra ut i skrivläge, men när man trycker på ”publicera inlägg” så blir det bara en enda klump text, jag måste ha 2-4 enterslag för att få en normal styckebrytning, ser vedervärdigt ut i skrivformat och vad händer när jag byter LO? Kommer alla styckebrytningarna synas och göra att ett inlägg blir huuuur långt som helst?!
Jag får väl bygga en ny då *suck* nu ska jag gå och banna Alfred, det är alldeles tyst så antingen duschar han i handfatet eller så fyller han toan med papper….