Etiketter

Tottes öga är bra igen, inga problem, inget rött och inget gnäll, men han såg riktigt hemsk ut ett tag, kameran förskönar så det ser kanske inte så hemskt ut på bilden.
På bilden är han dessutom behandlad 2 ggr.

Idag var det dags för utlåtande hos kirurg ang Tottes knöl på bröstet, han har haft den sedan han var en månad gammal och i maj04 fick vi veta att det var ett hemangiom, ett smultronmärke under huden skulle man kunna säga.
Vi fick veta att det skulle försvinna innan han började skolan.

För 2-2½ år sedan så började det mycket riktigt att försvinna, det minskade i storlek och var till slut som om han hade en femkrona under huden. Dock började det växa igen så nu ser det ut som om han har en stor spelkula under huden.

Idag tyckte läkaren att det kändes som en fettknuta, så vi får se vad de säger att det är efter operationen…

i fick faktiskt välja om han skulle opereras före eller efter sommaren och jag tyckte att efter sommaren, nu börjar snart badsäsongen och förbjuda en drygt 5 årig kille att bada finns liksom inte…

Vid dagishämtningen var det utvecklingssamtal och eftersom det är samarbete för överslussning av Ian från avdelning 1-3 till avdelning 4-5 så hade vi pedagoger från båda avdelningarna med och vi tog alla 3 killarnas samtal på en gång i en salig röra 🙂

Kontentan av det hela var att killarna trivs utmärkt och fungerar bra i samspelet mellan kompisar och pedagoger, tom lille Prozac Alfred kopplar allt riktigt bra, kanske bättre än hemma 😉 Det känns bra när det bara är 100% positiva ord man får höra….

Vid 13-tiden idag hade vi drygt 24 grader varmt, det har varit så där att man får tänka på att dricka ordentligt och det har varit lite halvelakt… man är ju inte så van vid de temperaturerna än…. Men en maskin tvätt torkade vips och jag har snart tvättat ikapp mig =) Det blir ju inte så mycket tvätt på killarna nu, 3 par shorts, 3 t-shirts och 2 par kalsonger om dagen….
Annonser