Etiketter

De som känner mig vet att jag inte är någon fundamentalist av genustänket, men samtidigt inte håller hårt på könsrollerna…
Jag är mer den där flummande hippien som ser människan och inte könet. Det är sällan en människa får stämpeln man/kvinna av mig, utan mer ”eh, those silly mortals”, ”klok”, ”psykopat?” ”underbar”…. och så fortsätter det…

Däremot så var jag på McDonalds idag och i vanlig ordning, så reagerade jag så klart på nåt. Förra gången var det att jag skulle betala 5 *svordom* spänn för att få sallad på min glutenintoleranta sons hamburgare, och idag var det happy meal-kartongen….

Någon mer än jag som reagerar?

Spindelmannen – Spindelstyrka, ta hand om vännerna, stor och stark, blir en hjälte…
Hello Kitty – shoppa upp veckopengen, smaskiga kakor och blommor…

-EAK-Här går till och med min gräns, och det kan jag säga, när JAG reagerar så går Fan på torra land!

Blev lite glad idag också…. jag ÄLSKAR Skånemejeriernas vaniljyoghurt med choklad. Dock förbjuder mitt GI-tänk mig att äta den, jag menar, det stinker ju kolhydrater om den!

Fast idag tänkte jag faktiskt på att kolla på innehållet, och den totala mängden kolhydrater låg på 12%, vilket jag tycker är klart godkänt!
Så jag inhandlade mig raskt en paket, men det har straffat sig 😦 Med McDonaldsmat, caffe latte och yoghurt i magen så klarar jag inte laktoshalten, det blir för mycket… och laktasin har jag glömt ta… är i och för sig lite sent nu utan får genomlida laktosmagen och vara glad över att maken inte är hemma, för jag hade gasat ut honom ur sovrummet 😉

Ah, just det! *mycket gnäll idag*

Jag tänker sparka på SEB när jag ändå är i farten, köade idag på Halmstadkontoret (enda så klart) när Ian högt förkunnade att han var kissnödig! När han säger att han är kissnödig så borde han varit på toaletten för 2 min sedan.

Jag ålade fram till en som inte hade kund och frågade om vi snabbt kunde få låna en toalett – nejdå, det gick inte ALLS för sig!

Vi fick minsann gå på McDonalds toalett, snett över gågatan… så det var bara att tvinga ner Alfred i vagnen, kryssa fram mellan korkad cykelparkering (där folk inte har en aning om hur man parkerar en cykel utan ställer den där de är) och så in på McDonalds.

De ska ha PENGAR för att besöka toaletten…. I alla fall, våldade mig fram i kassan *hade så klart ingen 5:a* och fick en polett *en stor ros till den tjejen som insåg allvaret i Ians blick* och så iväg till toan,

-UPPTAGET-

Jag fick högre och högre puls för jag såg på Ian att han kunde inte hålla sig mycket länge till. Så kom då tjejen ut, blockerade dörren och förklarade att ljuset slocknade för henne och att hon hade gjort rätt och jada, jada, jada… Där tog mitt tålamod slut och det var bara ”Tack för infon men flytta nu röven så ungstackaren får kissa!”
Ian kissade… länge…

Jag tvingade även Totte till att kissa och inte slocknade ljuset inte!

Sedan tillbaka till SEB där vi ÅTERIGEN fick vänta LÄNGE för inte fick vi gå före pga en sådan detalj. Kundservice MY ASS!!!!!Finns inget kundservice över att inte kunna göra undantag för en liten 3½-åring kille som är kissenödig!