Etiketter

,

Vilken galen dag…. Jag blev arbetslös igen, jag var och handlade bland hysteriska pensionärer och var hemma med det zoo som för tillfället existerar här 😉

Alla tankar och upplevelser de senaste dagarna har tagit ut sin rätt och när vi idag kom fram till att ”De” lät mig gå så släppte spärren och jag blev totalt tömd på energi…

På eftermiddagen var det taco-time med alla barnen (knappt vi får plats runt matbordet längre) och efter maten så kom Alfred med sin överraskning – han hade lekt i grillen som vi grillade igår i… snacka om att ungen var svart!

Idag fick Teskedspappan hem sitt modelltåg som han köpt på tradera, i storlek Z och det var ett liiiiiiiitet tåg! I och för sig perfekt då det inte tar upp lika stor plats som det andra modelltåget 😉 Tanken är att bygga ett vardagsrumsbord med en lite minitågbana i *suck*

Totte levererade en härlig kommentar vid köksbordet förut, han och Pappa satt och grejade med det lilla lilla lilla tåget;
Totte – Vet du vad du gör pappa?
Pappa – Ja hur så?
Totte – Jo för ibland kan man undra…
Hur skön är inte den ungen med sina kommentarer ibland =)

Här är en liten film på modelljärnvägen… Ni förstår varför jag var på väg att ta fram flugsmällan?

Och så fick jag den här från gulliga CamillusBacillusÄr det nu jag inte ska skriva att hon fick den från min blogg Virkaholic 😉
Men hon är så söt så jag måste ha med den här också!