Etiketter

, , ,


Idag var det dags att sockra saften jag haft i kylskåpet i 3 dagar, en fläder/jordgubb/citron-saft som blev underbart god!

Jag har dock försnillat min saftsil, jag veeet att jag har en någonstans, så jag fick hastigt improvisera lite… jag har satt fast en halv PET-flaska med ett gummiband på en tillbringare 🙂

Medan saften så sakta rann igenom kaffefiltren så passade jag på att koka rabarberkrämen som jag har tänkt ett par dagar…

Medan jag lekte husmor så ritade killarna… Synd bara att Alfred beslutade sig att måla på bordet *skitunge*. Dock gick det snabbt bort med städ-tvätt-lappar från Lidl *love them*.

En stund senare beslutade han sig dock att måla på VÄGGEN med tuschpennan var en riktigt jävla bra idé! Eftersom det inte är färdigmålat så var det direkt på gipsskivan så det var inte hela världen men ändå….

Maken var iväg och lämnade bilen på verkstad idag och då passade Alfred på att skrämma mig riktigt ordentligt! Jag grejade i köket och trodde alla killarna var ute i trädgården, men det visade sig att Totte satt framför tv:n och Ian hade suttit i sandlådan och lekt i sin egen lilla värld. Alfred beslutade sig då att öppna grinden och traska iväg ner till grannen! Han knallade ner för gatan och grannen hade sett honom och frågat om han fick vara där och ungen svarade jakande! *morr*

Så den trevliga grannen tar tag i ungen och släpar hem honom, de står och ropar på gatan och jag hör inte och Ian kommer in och säger att Alfred är borta! Då får jag panik och rusar ut och där står skitungen med grannen… Tänkte att jag skulle knalla ner med lite saft imorgon kanske 😉 Som tack för hjälpen….

Idag fick killarna ett Wii, de hade fått en del pengar från Farmors mor och vi lade dem på ett Wii till dem, Ian var inte sååååå imponerad men Totte trodde jag skulle spela ihjäl sig 😉

Igår hade vi lite regn och åska
Buskillarna