Etiketter


Idag höll jag på att bli mer gråhårig (fast jag har färgat hår) och det var Alfreds fel…. Ungarna fick kvällsmat och Alfred ville ha flingor och yoghurt, som han fick. Jag skulle bara gå och hämta en sak i vardagsrummet och när jag kommer tillbaka har han hällt upp hela förpackningen nästan – den var nyöppnad – och mer flingor…. Ja ni ser ju själva….

Tidigare på dagen gjorde han det här:

På kvällen när han gick och lade sig så fick han se ”Svenska Tåg 24” som vanligt och jag hör att han springer en del däruppe. Jag var uppe och sa till honom att lägga sig ett par gånger och han bara garvade åt mig som vanligt…
När jag kom upp med bröderna, efter en timma eller så, så hade Alfred försökt bygga om vår DVD till en DVD-växlare! Han hade tryckt in Vänner, Lycky Luke och Thomas Tåg i dvdn…. Vänner och Thomas Tåg fick jag ut men Lucky Luke satt fast!
Efter minst 20 min, skulle väl gissa 30 min så hade jag fått av skalet och kunde plocka ut den sista skivan… Självklart skulle det strula genom att sista skruven, mitt på baksidan, bara snurrade så jag fick bända ut den tills den börjat gänga ordentligt….

Så tycker ni att jag spyr galla över ungen emellanåt så finns det en anledning, många av hans hyss går att skratta åt men när det kommer till sådana som de två ovan, då blir jag bara trött… men blöjan runt midjan skrattade jag bara åt 🙂