Det var ett bra tag sedan jag lade in nåt som jag köpt, men det har inhandlats en hel del på tradera sedan sist, men lusten att fota och lägga in har inte infunnit sig…

Nu har jag dock råkat ut för ett litet nedköp, eller vad man ska säga, egentligen inte kanske…
Jaja, för att du ska fatta så kanske jag ska berätta lite 😉

Jag budade på Louis Vuittonväskan på övre bilden, den skulle vara i nyskick (vilket framgår av både objektsbeskrivning och rubrik). Nu fick jag väska för 50 spänn (antar att den inte är äkta men det skiter jag i), så därför är det kanske inte ett nedköp.

Nu till ”irritationsmomentet”, när väskan kommer hem är den full av bläckstreck och fettfläckar inuti. Jag lämnade ändå ett positivt omdöme men kommenterade fettfläckarna, jag har ändå fått hem väskan och affären är genomförd. Det är ju tur att fläckarna inte syns på utsidan 😉

Här nedan kommer ett litet collage med vad som har inhandlats under året…