Etiketter


Idag var det uppvaknande igen vid 6-tiden… Jädra Alfred till att vakna tidigt…
Vi käkade frukost och packade det sista inför dagens resa… Vi skulle ju ta tåget till Göteborg och gå på Liseberg!
*hysteriskt barnvrål av lycka*
Vi fick – på nåt sätt – in 3 barn, 2 vuxna, en sopsäck med avlagda kläder, en barnvagn och 1 hund i bilen! Hunden satt klistrad i bakrutan och Totte hade sopsäcken med kläder i knät… men det handlade bara om 3 min färd så det gick

Vi dumpade klädpåse och hund hos kompisen och så körde vi mot Halmstad, på väg in funderade jag på hur jag hade sett i tidtabellen… Enligt den skulle resan ta 66 min till Göteborg, vilket kändes helt fel eftersom SJ tar mycket längre tid, men det var inte så fel faktiskt…. Öresundståg går mycket fortare…
Ungarna är ju lätt tågfanatiska så resan med tåg var bara en förlängning av Liseberg, en väldigt lång åkattraktion skulle man kunna säga… men resan gick fint!
Vi hoppade av i Möldal och inväntade pendeln så vi kunde hoppa av på Lisebergsstationen. Där väntade morfar. Med tanke på att klockan hade blivit 15:30 så utfodrade vi oss innan vi gick in och åkte. Vi ringde in Sara och Malin till McDonaldsbesöket så vi fick lite umgäng med dem 🙂
Det gick förvånandsvärt smidigt inne på Liseberg, jag hade en farhåg om att ungarna skulle fara som sockerhöga trädgårdstomtar runtomkring, med osynliga öronproppar i öronen, men de lyssnade faktiskt!
Affe drog en gång när vi kom av pannykarusellen men han trodde att han skulle finta mig men där stod folk ivägen så han fick vända och där var jag *HA!* så jag fick snabbt håvat in den lille infernaliske….
Vid 20-tiden begav vi oss mot Centralen för att ta tåg hem, vi hade lovat ungarna en spårvagnsresa också så det var ju bara att dra på barn och 2 gigantiska heliumballonger på spårvagnen och sedan släpa dem över Drottningtorget….
Killarna var toktrötta när vi kom hem och Alfred somnade strax utanför Falkenberg och Ian i bilen…
Men oj vad roligt de hade haft…