Ni vet när man letar efter nåt och man vet hur det ser ut och när man hittar det så vet man ”den där är det”.
Jag har letat efter ett sådant här glaspäron (eller äpple) i åtskilliga år, vad jag kan minnas så i alla fall 10-11 år.
Idag hittade jag den storleken jag ville ha… På Myrornas!! Prislappen angav 35 kr och jag tänkte inte ens ett varv extra, jag skulle ha det bara!
Förutom det här päronet så gjorde jag ett annat fynd idag, men det tillhör mer virkbloggen

I eftermiddags tog det slut… jag har sparat mina naglar för att se hur långa jag kan få dem innan de fläker sig längt in i nagelbäddskanten. Idag hittade jag den karakteristiska sprickan och jag klippte av dem, då har jag sparat i ca 1½ månad och de var riktigt långa… jag kunde inte skriva ordentligt på datorn och virka var också lite knöligt, så det var rätt skönt egentligen… vänsterhandens ringfinger knäckte jag mot Ians bröst för 3 veckor sedan, smärtsamt då den gick av halvvägs upp i nagelbädden. Blodet flödade och vi var sena till dagis som det var…

Idag började killarna på gympa! Det var perfekt anpassat för Ian och Alfred och jag tror även att Totte kan uppskatta det när han får vara med nästa vecka.
Småkillarna var lite blyga i början, även Alfred av alla ungar! Han skrek hela uppvärmningen och skulle inte springa, bara bäras! Alla som känner Alfred vet att så här uppför inte han sig… men när redskapen kom fram och man fick börja klättra, hoppa, krypa och rulla så tinade båda två.
Alfred som har liiite höjdskräck klarade efterett par gånger av att hoppa från högsta plinten, ner på höjdghoppsmattan. Han höll handen ett par gånger men sedan skulle jag sitta på mattan när han hoppade… tills han inte orkade vänta på att jag skulle komma efter att ha hjälpt Ian att gå balansgång på bommen…
Det var allt han behövde hjälp med… de hoppade hare över bänken, rullade på mattorna, hoppade jämfota i rockringar, klättrade över bommen, gick balansgång, klättrade upp och hoppade från plinten, klättrade i ribbstolen och kröp under bänkarna….