Etiketter

[försvunnen bild]

såg på en annan blogg igår där en tjej visade sin datorplats, det var så städat fint och mysigt… till skillnad från min *harkel*
Min plats är kaostisk och rörig men jag har koll på varenda liten sak!

Till vänster har jag en hylla med allt som jag säljer i webshopen, framför mig bakom den lilla beroendeframkallande maskinen, har jag mitt lager med stickat/virkat som finns i webshopen eller tradera. Den stationära datorn är för tillfället död. Till höger har jag lite garn, pennor, mönster, tarotlek, mobil och kamera…. förutom allt annat och så inte att förglömma mitt koffeinfria kaffe…

Fotbollskola

Idag var det återigen fotbollsskola i Kombihallen och jag tror Totte får sluta snart… Jag blir så förbannad varje gång jag är där. Det finns ett par killar (närmare bestämt 3 st) som slåss, sparkar, ställer till det för de andra, stör konstant och är odrägliga helt enkelt… gör deras föräldrar nåt? Nä! Just det! Inte ett piss!

Förra veckan blev Totte sparkad i pannan av en av de här och pappan mesade sig ”nä, så får man inte göra” – WTF ta tag i ungen och –markera– stenhårt att det där är inte ok beteende!

Idag kastade samma jävla unge sin boll på Totte och de andra barnen, pappan gör ingentin, ungen sparkar, slår och knuffar –alla– han kommer nära, pappan fortsätter att stå och prata jämte planen. Tränarna får bryta under matchen för att sätta killarna/tjejerna ner och snacka allvar med dem att de får lägga av med bråkandet, föräldrarna gör –fortfarande– inte ett piss!

Samma kille sitter under avbrottet och sparkar Totte, kastar gummikulor (konstgräsplan) osv på Totte (och även på de andra omkring honom), då fick jag nog och knallade in på planen och sa ”kan du sluta härja med de andra nu så att ni kan fortsätta spela?”.
Jag gick av planen och pappan gör – ingen-jävla-ting!!!

Snart får jag verkligen bli en ärkebitch och säga till de föräldrar som inte gör nåt, 3 st ska inte få härja, förstöra och uppföra sig förjävlig! När tom tränarna tröttnar *eloge* och det var ändå två stycken 17-åringar som höll i träningen idag.

Ja, jag är förbannad!