Etiketter

Midsommardagen 2007 grävde vi upp grunden runt huset… det har alltså tagit oss 2 år och 2 mån att få igen runt hela huset…

Maken jobbade ju borta stora delar av veckan under flera år och när han väl var hemma ville man inte syssla med grävande…

3 sidor har vi kört singel och jord i en liten sketen aluminiumskottkärra… Nu har vi tröttnat och lade pengar på att hyra en minihjullastare i 2 dygn. Att lägga igen runt huset gick fort, det tog i runda slängar bara 4-5 timmar. Med andra ord så hinner vi göra lite markberedning så att vi kan få till en hyfsad gräsmatta nästa år!

Det som behövs på framsidan är i princip bara ett par skopor med matjord, så är den sidan klar, baksidan behöver lite mer kärlek.

I dele som vi kallar ”träsket” så kommer vi stängsla och skaffa en Linderrödsgris som gör det jobbigaste arbetet åt oss och så ska vi göra en japansk trädgård där tänkte vi. Anlägga små trädgårdsland i bäddar en bit upp i luften och så ska ankorna få gå runtomkring där på gruset och äta mördarsniglar, det är från denna del av trädgården som de kommer nämligen…