Etiketter

Den här veckan var det då livräddarvecka på simskolan. Det blir ju inte så mycket tid i vattnet när de är i stora bassängen men ungarna älskar det!! Är ju lite läskigt när man inte når botten…

Ungarna skötte sig utmärkt idag, Ian fastnar i sin egen lilla värld så fort det händer saker omkring honom, man får knuffa till honom för att få kontakt och har man inte ögonkontakt så uppmärksammar har inte att man pratar med honom. Det var iofs ännu värre innan han fick rören i öronen, men just det beteendet ligger kvar. Han tittar på allting annat och funderar antagligen ganska invecklat vad de gör, känns som att han börjar bli liiite stor för att ha med in i damernas omklädningsrum.

Nu ska vi försöka få in Ian på simskolan också, blir en häftig utgift varje termin, bävar för avgiften när Alfred ska börja också… Men det är en viktig sak så det får de hålla på med, kan ju inte strunta i att lära ungarna simma bara för att det kostar över 2000 kr/termin för att ha dem där…. alla tre alltså…