Etiketter

,

Jodå, Lasse Anrell svarade på mitt email, fick tips om vart jag skulle vända mig för att få veta mer om de pelargoner jag har… *tack*

Idag blev Alfred anfallen av en mönstersax (trots att mamma övervakade hanteringen) och det blev två smååå jack i handen, men plåster skulle han ha! Han kunde bara säga nej mellan hulkningarna, när jag frågade vilket plåster han skulle ha… till slut hade vi gått igenom alla och jag hällde ut plåsterna på bordet (vi har ansenlig samling plåster) och så fick han välja ett själv… Han har nog blivit lite Hello Kitty-skadad av Ian….

Vid mellanmålet kom grannen längst ner på gatan, med son bonus och frågade om Totte ville gå med honom hem… Totte kastade i sig mellanmålet och så snabb har jag nog aldrig sett honom med ytterkläderna!

Lagom till när jag skulle hämta Totte till middagen hade Alfred somnat på soffan och jag ville inte lämna honom ensam (det tar 3 min till grannen) så Totte fick gå hem själv och det var en mäkta stolt kille som kom hem! Dessutom fick han ringa själv och säga att han hade kommit fram….