Jag har börjat jaga en barnvagn… Jag vet att det är tidigt men jag vill ha en alldeles särskild barnvagn!
Hittar jag en Emmaljunga eller Brio från 70-talet på Blocket så måste jag köpa den 😉 eller nåt annat liknande, men helst en Emmaljunga med både liggdel och sittdel. Jag kommer gräma ihjäl mig om jag inte gör det!
Nu är det definitivt sista gången och då vill jag verkligen ha en sådan vagn som jag vill ha och just 70-talarna är helt underbara att köra… I dagsläget finns det 3 sådana vagnar som jag vill ha på nätet, jag stressar inte utan tar det lugnt, så jag väntar nog tills efter ultraljudet med att försöka hitta en vagn.För det är ju så, kommer drömvagnen upp mig annars *jodå*.

Jag ångrar SÅÅÅÅ att jag sålde Luddes gamla vagn, den var verkligen ett FYND! En gammal silver Cross för 400 kr och bra skick och den var helt underbar att köra!!! Men då, för 5 år sedan så ville jag ha en vagn med vändbart styre och ställbart handtag, sådant skiter jag i! LET ME GO RETRO!!!

Luddes Silver Cross