Etiketter

På morgonen var det seg start, jag mådde inget vidare och kom igång lite sent… Teskedspappan tog Ian och Ludvig till simskolan och hämtade smörgåstårtorna.
Jag och Alfred gjorde färdigt den glutenfria och den vegetariska smörgåstårtan. Dessutom garnerade vi även Tottes spindelmannentårta, som vanligt blev jag inte riktigt nöjd… ögonen blev för stora och hamnade snett, men Totte var jättenöjd och det är ändå viktigast *ehem* Mammas perfektionistiska olater behöver bemästras emellanåt….

Vi var lagom klara med förberedelser, duschande och påklädning när broder med familj trillade in. Vi hann med att byta julklappar till barnen (jaja, det var ett tag sedan jul, so?). Utav dem fick jag massor med Tupperwaresaker, bla en sådan hackare jag har suktat efter i säkert flera år 🙂 En Quick Chef!

Sedan började folk trilla in så smått! Vi hade hoppats på att folk skulle sprida ut sig över dagen eftersom vi har väldigt begränsat med sittplatser, men man kan inte få allt och det var såååå trevligt!!! Trots att hälften stod eller satt på golvet…

Jag fick jättemånga fina presenter och Totte fick ett gäng han också, fast i röran med att se till att folk fick det de skulle ha och mina egna paketöppnande så missade jag närmast helt vad han fick…

När jag trodde att alla hade kommit, så kom det fler! Goa CamillusBacillus kom och jag blev sååå glad!! Det är ju dagsformen som spelar stor roll där 🙂
När hon stod och klädde av sig i hallen kom en långväga gäst!! En av de goaste kompisar man någonsin kan få (jag är så rik i den bemärkelsen), stod där, livs levande…. han hade tagit sig 70+ mil för att överraska… men tyvärr, den ultimata överraskningen uteblev eftersom jag tidigare i veckan överlade med mig själv om han skulle komma eller inte 😉
Men då jag vet hur livet lever med dem så var det inget jag hoppades på direkt men till slut… där var han!!!

Folk får säga vad de vill 😉 (jag är så tacksam för allt och alla) med att han kom var nog den bästa födelsedagspresenten efter kameran 😉 fast jag saknade hans flickvän…

Jag fick så många fina presenter!!! Stora hjärtan, pussar och kramar till alla som kom!!!!!