Etiketter

här ser bebis ut den här veckan… Vecka 17

Jag har ju totalt glömt av att föra någon som helst graviditetsdagbok den här gången… men lite får jag nog hinna med i alla fall…

Jag var otroligt trött fram till vecka 10 ungefär, jag var tvungen att sova middag runt jul för att överhuvudtaget orka med kvällen. Under samma period mådde jag riktigt dåligt också, men har totalt gått på postafén 7-8 dagar förutom de dagar jag har varit sjuk och fått använda postafén.

Mellan vecka 10-17 så har jag inte varit tvungen att sova middag men sitter jag i soffan så somnar jag gärna….

Jag har varit otroligt hungrig hela tiden, men trots det har gått upp ca 2 kg, vilket känns ganska lagom….

I vecka 10 var vi och gjorde ultraljud för att kolla så att allt var ok.

Jag har haft lite problem med orkeslöshet och har mått riktigt dåligt när jag inte har kunnat vila ordentligt på helgerna…

I övrigt finns det väl inte så mycket att skriva egentligen… eller jo, jag har liiiite ont i slutryggen på kvällarna och har haft den här veckan. Jag har hittills sluppit foglossning och ischiasproblem *skönt*

Magen kom först i vecka 13 den här gången, med Totte iofs i vecka 16, Ian i vecka 11 och Alfred var jag där någonstans 10-11 när det började synas ordentligt.