Etiketter

, ,

Idag när jag plockade in tvätten så passade jag på att hänga in lite större kläder i killarnas garderober…. Ludde har i och för sig använt både 116 och 122 ett tag men då har det varit små i storlekarna, men byxorna måste verkligen uppgraderas till 116 snart! Ludde  har byxor som slutar ovanför fotknölarna numera *skäms*.

Alfred har fått in resterande 92-kläder, mestadels byxor… Mina killar har alltid haft skeva storlekar, Alfred har nu 92 på överkroppen och 86 på underkroppen… men det börjar bli lagom för att använda 92 även på byxor, får väl vika upp dem lite.

Ian har fått in alla 104-kläder ikväll. Han är ju plutten utav dem, medan Alfred är den längste, så han kommer nog bli ikappkörd av Alfred så småningom… 98 sitter ju bra på Ian än så länge menar jag…

Tja, kanske inte så vettigt vetande men kul för killarna att veta i framtiden kanske…..