Etiketter

Alfred var lite hängig under påskhelgen och har dragits med envis feber och förkylning. Detta innebar att jag pluggade hemma igår så att han fick en vilodag extra innan det var dags för dagis.

Jag satt i soffan och läste och slumrade till några minuter, när jag vaknar till – av ett konstigt ljud – så undrar jag vad Alfred pysslar med… Jag går ut i köket och där står ungen med en av storasyskonens dosett med Ritalin!

Han har fått upp den och inte sjutton vet jag hur många som ska vara kvar!

– Alfred, har du tagit någon?
– Ja…
– HAR du tagit någon?
– Nej…
– Svara ordentligt, har – du – tagit?
– Ja
– Har du ätit någon?
– Nej…

Det var bara att snabbt inse att han inte visste svaret på frågan 😉 Jag fick ringa maken och sedan prata med bonusen och så kom vi fram till att Alfred inte hade tagit någon *phu*

Nu funderar jag på silvertejpa Alfred, hänglås på skåpet eller såpa köksbänken… Det finns ingen chans att han hade nått dem om han inte stått på köksbänken nämligen, vill Alfred ha något… så ser Alfred till att han får det…

*suck*