Etiketter

Ärligt talat, jag skiter högaktningsfullt i afrikaner i Darfur, ofrivilligt barnlösa (jodå, jag vet PRECIS hur det är eftersom jag har varit det i över 6 år) och alla andra ”stackare” *missförstå mig rätt*

När jag är trött, mår illa så jag hamnar på sjukhus, har så ont att jag skriker när jag funderar på att röra mig, halsbränna som får magsyra att spruta genom öronen, hemorrojder som en hel bananklase i röven och sammandragningar som får mig att vika mig dubbelt….

Då blir jag jävligt bitchig och gnäller! Och det ska ingen jävla ”tänk på de stackars…” få ta ifrån mig!!!

Endast de som inte tänkte en enda negativ tanke under sin graviditet kan väl i så fall yttra sig! Alla gnäller mer eller mindre… och inte sjutton ska de kasta sten i glashus!

Hyckleri! Kallar jag sådant!

När jag var ofrivilligt barnlös så längtade jag till att få alla gravidkrämpor som finns, bara jag fick bli gravid en enda gång!!! Däremot hackade jag inte på de som faktiskt var frögurkor och gnällde över sina graviditeter, för jag visste att om jag väl kom dit en dag så skulle jag nog också gnälla… och mycket riktigt!!! Även jag gnäller!

Oavsett hur mycket man längtar efter barn, oavsett hur svårt man har för att bli gravid, så ÄR det jobbigt för nästan alla att vara gravida, den som påstår att allting är en dans på rosor, hävdar jag, ljuger!

Så sluta tjafsa om ”tänk på stackarna i Darfur”, hittar du inte nåt intelligentare att argumentera med så finns det ett alternativ… hålla käften kallas det….

(anonyma med negativa kommentarer tas bort, vill du ifrågasätta mig, gör det sjysst och gör det öppet med ditt namn i så fall, vill du bara tjafsa är dörren där *pekar*, jag vill veta vem som ifrågasätter!)