Etiketter

, , , ,

Vi packade in hela familjen i bussen och drog till Falkenberg, 3 myskankor och 2 gässlingar köptes in. Den ena myskan var en fjolårshona och antagligen precis dragit upp en kull för hon adoperade både ällingar och gässlingar utan knussel – ”mina barn” sa hon och tog de något stora gässbarnen till sitt hjärta *sött*

Förutom att vi då missade hela prinsessbröllopet så var det en rätt trevlig tur, förutom McDonals personal i Falkenberg… vad människan inte förstod var att säger man att hamburgarna dröjer 2-3 minuter så BLIR kunden irriterad efter 12 min väntan och att då få höra ”de fick in många beställningar, det dröjer lite till”, gör ju inte att jag blir gladare… Sa då faktiskt att jag sket fullständigt i hur hon gjorde men hon skulle omedelbart trolla fram en till för jag hade inte lust att vänta längre… Fick en cheeseburgare istället…

När jag kom ut i bilen kände jag smått skadeglädje över att behöva gå in och fråga var sjutton de två cheeseburgarna var som jag också hade beställt? Hon hade just packat ner 2 st till kunden i kassan, hon plockade upp dem och gav dem till mig istället… vet inte om hon ville bli av med mig eller vad det var *känner hornen växa* – sensmoral; be inte en gravid kund vänta längre när hon redan väntat FÖR länge…

Ibland kan jag faktiskt inte ha överseende….

Fångade Totte mitt i hoppet idag….


De senaste två nätterna har Alfred klarat sig utan nattblöjan, han hade nog kunnat göra det tidigare för han har varit torr i alla fall den senaste veckan. Inte ens när han varit uppe före oss på morgonen och kollat tv har han kissat i blöjan, utan gått på toa.
Så nu, 1 mån innan hans 3-årsdag, får vi nog kalla honom helt torr… Dagblöjan släppte han ju i februari har jag för mig.

Två facebook-notes:
100618
– Jag vet inte om jag ska le eller bli orolig… Vid frukostbordet proklamerade Ludde att han hade en råtta i hjärnan, ”sluta bitas, aj, aj” och så satt han och bankade sig i huvudet (?!?!)

100619
-Morgonens frukostincident: Ian går från frukostbordet, siktar in sig på toadörren, dunkar huvudet i densamma, vänder sig om och säger ”Aj, jag slog mig i huvudet”…