Etiketter

, ,

Inatt hade vi åter påhälsning av räven…
Pippirull, vår stora 2 år gamla Myskankdrake låg ihjälbiten i trädgården. ”Gåsabarnen” då små charmiga som fördubblade sin vikt varje dag, är borta… Myskankhonan och ena ungen är också borta… Vi har en ensam liten stackare kvar….

 

Eftersom jag har svårt att få in dem själv på nätterna så har de varit lösa, och inatt fick vi betala dyrt för detta. Nu ska jag och barnen göra gemensam insats varje kväll med att få in den ensamma ”Lilla Ankan”… Att få tag i gäss och myskor inom vettigt avstånd från Halmstad har visat sig en smula ”tricky”…. Desutom tänker vi bygga gård innan vi skaffar nya, så att det blir enklare att få in dem på kvällarna, för så här kan vi inte ha det, vi blev ju av med 14 st förra året.
På eftermiddagen hittade jag den här lille gynnaren på gårdsplanen! Fotot är taget ca 20 cm från ormen (nåja, kameran var där, själv var jag på en halvmeters avstånd). Jag vet att man ska inte göra så, men jag fick tom nudda den på stjärten lite, men sedan blev den sur och väste åt mig 😉 då fick den vara….

Alfred har pimpat sin napp…