Etiketter

Det är ju en del besök nu på slutet. Idag var det semestervikarien, en trevlig sådan, men det var nog det snabbaste besöket jag har gjort hos BM den här graviditeten… kan det bero på att jag och Jenny pratar en hel del annat när jag är där? Näh…. tror ni? *ser oskyldig ut*.

Hb hade äntligen tagit sig upp till 114!! Hon ville kolla eftersom det låg så lågt sist och inte mig emot, just blodvärdet håller jag gärna koll på.
Vikten håller sig fortfarande på +6 kg.
Fosterljuden låg på 140 som de har legat runt hela tiden i princip, Lillebror var nog trött efter morgonens gympapass för han hetsade inte upp sig nämnvärt, vilket han brukar….
Däremot kickade han till barnmorskan när hon kände hur han låg, ”där var fötterna” sa hon, dagens överraskning var däremot att Lillebror hade tagit sig ner till ruckbart läge *woho*

På väg hem sneddade jag över torget och fick syn på världens sötaste små foppatofflor! Sådana ska ju lillebror ha nästa sommar! Dessutom i en färg som är lätt att hitta på gräsmattan, Alfreds svarta foppor ligger någonstans därute i trädgården… De kan ligga helt öppet men man ser dem inte eftersom de är svarta.

Jag passade även på att ta en ”preggomat-fika” i form av McD-frukost *mums* Just när jag är gravid är McD väldigt gott! Det har det alltid varit, med Ian var det i princip det enda jag kunde äta på 18 veckor!