Etiketter

Får man uppföra sig hur som helst? va-va-va-va-va?

Här är då anledningen till att jag är arg;
När jag hade hämtat alla barnen på dagis så åkte vi till hemköp och skulle införskaffa lite fika, wienerbröd stod högt på listan…

När vi stod framför skåpet med ”affärs-bakat” så kom en man och trängde sig mellan vagnen och Totte (honom såg han tydligen), varpå han praktiskt taget sprang ner Alfred och trampade på hans (förstora) stövel så att Alfred höll på att ramla.

Varghonan vaknade i mig och jag tyckte syrligt att om man ber barnen flytta på sig så behöver man inte springa ner dem, för de kan faktiskt flytta på sig… jag blev inte ens ägnad en blick, totalignorans från mannen idioten!

Jag tog ungarna och gick vidare och vi tog väl lite mycket plats, jag gick mitt i gången med kundvagnen, Alfred och Ian gick jämte mig på höger sida och Totte gick före… alltså var vänstersidan av mig och vagnen helt fri och bred och fin att gå om oss på…

Icke!! Den där jävla avarten till lägre stående varelse kom nu och skulle absolut gå om oss på HÖGER sida varpå han knäar Alfred i ryggen så stackaren håller på att trilla igen och jag kan tänka mig att det inte var alldeles skönt att få ett knä från en 190 cm lång amöba i ryggen. Då blev jag förbannad och tyckte att gubbjäveln faktiskt fick skärpa sig och att det fanns gott om plats på andra sidan att gå på! Samt att det var brottsligt att misshandla små barn….

GUBBFAN IGNORERADE MIG TOTALT IGEN!!!! Hade jag inte haft barnen med mig så hade jag gått fram och klappat till fanskapet!

Den här gången skötte sig ungarna bra och de varken for runt eller förde oväsen, och så kommer en sådan där skithög och förstör. Totte undrade varför han sparkade på Alfred och varför han uppförde sig som han gjorde… vad säger man? Så jag sa det enda jag kom på, hans mamma har inte lärt honom hur man uppför sig bland folk…