Etiketter

,

Eller svinkallt som det också heter…

Det var det imorse i alla fall… Jag fick lite halvpanik då bussen står på gatan och jag når typ 1/3 upp på rutan, så på med skorna och ut och försöka lösa den detaljen medan ungarna klädde på sig och käkade.

Jag är glad att jag inte är gravid nu, för jag var tvungen att krampaktigt hålla mig fast i övre kanten på motorhuven och stå på en glashal kofångare, medan jag panikartat skrapade rutan… Men jag fick den hyfsat ren i alla fall.

Ikväll får vi nog ta och backa in bussen på uppfarten så jag kan ha kupévärmaren i.

Idag var det lämning på 3 ställen, Totte på Dalshall, Ian på Valhalla (de skulle på bio och åka STOR buss dit) och så Al-qaida-Fred på dagis. Mellan lämningen av Totte och de andra två hann jag även fota denna kalla morgon vid Nissan, det är underbart vackert när dimman stiger.

När jag kom hem och packat upp det lilla pälsfettot med handtag (=knubbig Hannes i lurvfleece i babyskyddet) så hörde jag lite konstiga ljud utifrån, jag fick hjärtat i halsgropen och trodde att räven hade gett sig på ankorna igen…. Men det var ankorna som hade gett sig på ett stackars bi…På en av de skrotade barncyklarna som vi har i sophögen, finns ett pipdjur… det pipdjuret stod de och bet i så det pep. Tyvärr avbröt de allt pipande när jag öppnade dörren för att filma *suck* det hade verkligen blivit en kul film.

Här har vi nu gåsen fullvuxen förresten…