Etiketter

Vi började här i november ungefär, och preparerade Alfred med att han skulle lämna napparna till tomten. Det tyckte Alfred var en dålig idé och till slut urartade det så att han ville inte att tomten skulle komma alls…. Jag skrev ju om vår nappdiskussion för ett tag sedan…

Jag tänkte om och vi uteslöt tomtens övertagande av napparna och svängde om att då lämnar vi napparna till kaninerna på stadsbondgården istället. Den tanken föll i god jord och en mycket kall, lite snöig dag innan julafton körde vi ut…

Alfred var inte det minsta ledsen över att lämna napparna och det var mer kul att göra det än att han skulle sakna dem, men Alfred är ju i nuet hela tiden, han hade inte en tanke på att han skulle sakna dem på kvällen…


På vägen hem svängde jag inom och köpte det där pianot som han önskade sig i ”nappjulklapp”.
Vi kom iväg till farmor och kvällen till julafton var lite pipig, han gnällde väl i 20 min om att han ville ha nappen och att Jonas skulle plocka fram den nappen som han hittat. Nu hade vi lämnat den hemma och inte ens Hannes har ju napp så han fick lugnt somna utan napp och nu har det snart gått en vecka och det går riktigt bra faktiskt. Han har sagt ett par gånger att han vill ha nappen och jag misstänker att han snattade Hannes napp igår lite men det är ju bara att flytta på den så är det löst.

Han är duktig min Alfred…