Etiketter

,

Eller lite uppåt iallafall

Hur pigg och glad man kan vara efter ca 2 timmars sömn….

När jag gick och lade mig så råkade jag vakna till efter ca 20 min, jag har för mig Knubbsälen nös eller nåt sådant, och då var det ju kört att somna om.

När Teskedspappan gick upp till jobbet 03:15 så var jag fortfarande vaken och jag somnade framåt 4-tiden, jag minns att jag tittade på klockan 03:54 men sedan minns jag inte så mycket mer förrän Alfred kom vid 05:19 och skulle se på film, då kastade jag en kudde på honom och sa att han fick sova lite till och jag väckte honom först 8:20… Själv gick jag upp 06:40..

När jag körde Totte till skolan så gjorde jag världens praktvurpa på trappan, sista steget har konverterat till rodelbana i tövädret, så min armbåge slog ihjäl sig och höften är så där lagom öm och småsur…

Nu över till glädjeämnet! Allt sedan Ian var bebis har jag ”sörjt” över att jag har en overall som bara hänger och skräpar. Totte hade den lite runt sin 1-årsdag men sedan har den bara hängt och både Ian och Alfred har varit fel i tiden för att ha den, men det har aldrig blivit av att jag sålt den… och idag tänkte jag testa och se hur stor den är på Knubbsälen och se på sjutton! Den passar MINST lika bra som den fula grå overallen han har nu *slänga* så nu får han ha den här…

Men så olika det kan vara, Totte var 1 år när han kunde ha den, Hannes är 4½ månad!