Jag har rakat armhålorna sedan jag var 13-åring… När jag sedan läste på Lady Dahmers blogg om det hela och att man luktar mindre svett och fräschare om man INTE rakar så tänkta jag ”give it a go”
Mer länkar, allt med Lady Dahmer som författare:
Så här ser kvinnor ut
”o föresten raka armhålorna din äkliga feminist jävel!”
Det är bara könsförädare och våp som rakar sina kroppar
110113:
Och jag lägger glatt till Apans inlägg 😀

Idag läste dessutom att det var tydligen jäkligt provocerande att modeller poserar med orakade armhålor på Wendela/Aftonbladet, att det skulle vara över gränsen. Vilken gräns?
Som sagt, jag fattade beslutet i somras att sluta raka mig under armarna för att kolla, stämde det verkligen, allt som jag hade läst… och nu så här 4½ mån senare (slutade i samband med Hannes förlossning) så måste jag säga att jodå så är det!

Jag använder deo kanske 1-2 ggr i veckan, är inte mest högfrekvent på dusch nu på vintern eftersom jag torkar ut totalt och det finns snudd på inget som hjälper. Jag tvättar mig under armarna vid behov. Det luktar inte det minsta!

Tidigare i mitt rakade liv så var det deo och tvätt under armarna 1-2 gånger om dagen för att hålla lukten borta, för att inte tala om att jävla kladd på tröjor osv, de får jag nu sanera med ättika för att få bort ingrodd svettdoft och deorester.

Jag är så jävla nöjd med mitt beslut att sluta raka, inte för att varken ta feministiskt eller genusstrategist steg och ställning, utan helt enkelt för att det är enklare och trevligare att slippa hålla på med allt deoklägg, och hysteriska rakningar i duschen.

Jag får se hur jag gör till sommaren, för trots allt så bryr jag mig tyvärr fortfarande om människors kvinnors negativa syn på det hela…. kanske jag rakar mig eller helt enkelt väljer kläder där inte mina armhålor exponeras… att man ska vara så jävla feg… Det här att erkänna att jag kör med lurv i armhålan är kanske ett steg i rätt riktning.