Etiketter

,

Idag var det en lite stressig morgon, iväg med Ludde till bussen och sedan hem och purra småbröderna och få i dem frukost, på med kläder och hinna iväg på 50 min.

Alfred verkade lite hängig och fick stanna kvar hemma hos pappa men han var nog bara morgontrött för han var pigg och go igen när vi kom hem.

Det är fascinerande hur kommunen spelar rysk roulette med våra barns liv och totalt ignorerar det faktum att många barn åker vägen ut till Skavböke varje dag, och helt sonika skiter i att ploga vägen. Vi kom ut helskinnade i alla fall… Men det var inte snöröjningstjänstens förtjänst i alla fall, så kan vi säga.

När vi kom ut höll de fortfarande på med undervisning och vi väntade ett litet tag, Hannes fick en filt och några kuddar och kunde sitta på golvet och leka under tiden. Ian såg storögt på när klassen sjöng om vädret.

Barnen fick en lekstund och vi packade upp alltihop. Sedan började stora groffet! Marängsviss á la Svartlok, glass, grädde, banan, vindruvor, marsmallows, maränger, strössel, kolasås, chokladsås och ”hardtop”-chokladsås fanns det att tillgå.Barnen fick blanda precis som de ville och aldrig har väl 7 st 6/7-åringar suttit så tysta! Så det var nog gott…

Jag och Ludvig tackar F-klassen och Monika för att vi fick komma och jag hoppas det uppskattades, vi hade trevligt i alla fall!!