Vi var ju iväg och fotograferade oss och nu har jag äntligen kommit ihåg att hämta bilderna, eller ja, jag har ju bara glömt dem en gång eftersom jag inte varit inne i stan fler gånger…
Vi fick en skiva med 135 bilder och här kommer ett axplock….


Sedan kan man ju konstantera att vissa fotoögonblick inte riktigt blir vad man tänkte sig, särskilt inte med en liten bebis som drar storebror i håret 😉

Det allra bästa med den här fotografen är att man får originalbilderna, vilket innebär att man kan leka med dem själv, ta fram egna framkallningar eller som jag ska göra nu, sätta ihop 3 olika bilder till en så jag får ett foto där alla ungarna tittar in i kameran 😉

Alla fotona är tagna av Maria Liljegren, och jag befaller dig nu att kolla in Mariasfoto.se eller Facebooksidan, se så… Sätt Fart!