Jag råder alla, som är intresserade av ämnet, att gå med i gruppen ”Varför apor aldrig bär rosa klänning

Gruppbeskrivning:
Är genus och jämställdhet något som intresserar dig och som du tycker är viktigt? Då är det här gruppen för dig!

Tanken är att vi ska ha en plats där vi kan samla människor som brinner för samma sak, jämställdhet. Man brukar ju säga att ingen kan göra allt men alla kan göra något, tillsammans kan vi säkert åstadkomma betydligt mer än så. Sen kan det vara trevligt att kunna diskutera med och inspireras av andra smarta och trevliga människor på samma gång.

Vill du tipsa om en namninsamling, ett event eller något som du tycker är viktigt, eller kanske bara en bra bok eller en bra affär som säljer unisex kläder eller leksaker så tveka inte, dela med dig!

För mig som är uppväxt med att feminist är ett skällsord och som inte har en aning om vad genus är (nåja, inte visste), utan uppfostrar ungarna till individer och medborgare i ett samhälle var det här nyttig läsning och framför allt så rubbades min värld när jag insåg att jag nog är smyfeminist
Nåja… jag tänker inte börja propagera någonting, utan kommer fortsätta på ”min” väg men jag säger ändå; Läs och tänk efter….

Förövrigt så har jag förstört Alfred ÄNNU mer idag genom att låta honom ha klänning och strumpbyxor som han önskade… *cynismen dryper*