Det har ju dröjt ett tag med den här ”utmaningen”, skulle sträcka sig över en månad och nu har det gått över en månad och jag har kommit till nr 8 (och har ändå hoppat över en), nåja, det får gå i min takt och jag har dessutom fuskat riktigt rejält den här gången….

Jag hittar inte mina foton som är nerpackade för tillfället så jag frågade en kompis om han hade någon bild på vederbörande person, men icke, han kunde inte heller hitta och han vet också att han har bilder på den här människan…

Så jag ber om ursäkt… men jag gick in på personens facebook och lånade en bild, oförsvarligt… men det skiter jag i….

Nå, vem har vi här då…. Det här är Peter, en kille som ingick i ”ringen” av vänner för 14-15 år sedan. Det var ett gäng som hängde hos ett par för det mesta, det var liksom naturliga samlingspunkten hos dem. När de sedan skilde sig så försvann den sammankopplande länken och vännerna spreds för vinden. Visst hörs man ibland, ses på Facebook, tar en fika emellanåt osv, men inte alls som förr när man kunde träffas flera gånger i veckan.
Idag har de flesta familj och det tar så klart tid också.
Men i alla fall…. den här killen har på nåt konstigt sätt hamnat mig väldigt nära hjärtat, antagligen närmare mitt än jag hans… men det bryr jag mig inte om. Han har liksom tagit plats som en lillebror, jag har förvisso en ”riktigt” lillebror men det finns några till som är mina själsliga småbröder eller hur fan man nu ska säga… jag hoppas ni hänger med på vad jag menar…
Jag hade vid den här tidpunkten i mitt liv ingen bil och bodde halvvägs ut mot Tylösand, det blev en liten omväg men ändå ”på väg hem” för Peter så han körde mig hem x-antal gånger… vi hade, ibland väldigt livliga, diskussioner om en hel del angående ”livet, universum och allting. Framför allt Ulf Lundell som Peter ”fetgillar” medan jag anser alkisen vara tämligen överskattad… ja, ni anar… 😉
Eller när ett gäng satt och kollade Braveheart och jag satt alldeles jämte Peter och chocken jag fick när han får ett ”utbrott” och kastade cigarettpaket på tv:n för att filmen slutade så jävla kasst, om än enligt historien men ändå… förövrigt ska vi inte tala om vad som regnade över tv:n när det var melodifestival och låtarna sög…..

Nä, nu börjar natten bli sen och jag är trött, Knubbsälen börjar flåsa så han har snart fullfjädrade hungerkravaller, men i alla fall…. Peter, jag saknar dig grymt emellanåt….