Idag kom det ett litet SMS, jag hade en försändelse på DHL att hämta ut… Redan?! Det gick fort!

Jag åkte några minuter tidigare och hämtade Ludde så jag kunde hämta paketet innan, jag var ju sååå nyfiken! Fast jag ångrade mig när jag hade paketet i bilen, jag väntade tills jag kom hem…
Det VAR David Jones-väskan som jag vann i en bloggtävling hos Skotornet.se!!

Motivering:

Här är den nu! För en person med seriös väskfetisch är det här rena rama porren!

* * * * * * *

Idag till middag testade jag nått nytt, jag är inte så förtjust i Bulgur för det innehåller ändå ganska mycket kolhydrater så jag hittade på LCHF-recept att man kan ha stekt vitkål istället för pasta. Jag började fundera på om det inte smakade kålpudding då, men jag gillar ju kålpudding så jag skred till verket!
Och faktiskt så var det inte alls olikt köttfärssås och spagetti, jag strimlade kålen tunt och stekte tills det fanns lite tuggmotstånd kvar och det smakade inte alls kålpuddig! Det här kommer jag nog göra fler gånger istället för pasta/bulgur.