Etiketter

Igår fick jag en kommentar och se på tusan! Jag hade vunnit tävling nr 4 på drygt 1 vecka!! Någon/några bevingade vänner (ja änglar) måste förstå att jag behöver all pep jag kan få just nu!

Den här gången vann jag 2 par sockor från SockDesigners!!
Bloggen som tävlingen gick på finns här.
* * * * * * *
Förövrigt kan jag tillägga att jag är uppe i den hysteriska summan av 9 (!) timmars sömn fördelat på 3 nätter, kan vara 10 timmar också, men känns ganska irrelevant. Faktum är att det är på tok för lite i alla fall…
Inatt trodde jag att jag skulle få sova mer för Hannes lade ett lass i blöjan igår som gjorde att jag fick slänga täcke, pyjamas, mina byxor och Alfreds sockor (fråga inte) i tvättmaskinen och mängden bajs hade gjort dinosaurier avundsjuka.
Men icke! Inatt blev han förkyld istället och låg och gnällde pga tät näsa, med uppehåll på 4-5 min så jag precis hann somna in, innan han började gnälla igen…
Vid 3-tiden var jag färdig att ringa Teskedspappan och gråtande be honom ta en taxi hem (bara 60 mil ungefär men det sket jag i då) men så kom jag på att vi hade näsdroppar och hoppades på att de inte blivit för gamla. Pipetter får ju bara vara öppna en viss tid innan de blir gamla, men som tur var så öppnade vi påsen på julafton och den håller sig i 3 mån och så hade vi en oöppnad påse!!!
I med en pipett i var näsborre och när han blev arg och började gråta, så höll jag för munnen på början på ett andetag så han fick dragit in dropparna ordentligt i näsan, inom 10 min sov vi gott båda två…
Framåt 6-tiden kom storebror intrillandes men blev snabbt förvisad till tv i vardagsrummet men Hannes hann vakna ändå…. så det blev Hannes-frukost (tutte), byte av världens kissigaste blöja och så lite kräkningar – omysigt.